Nattrykker hos FROM Grafisk, Kolding

FROM Grafisk er inde i en spændende udvikling og søger i den forbindelse en trykker til at sørge for produktionen af offsettryk om natten.

Du skal gennem faglig dygtighed, overblik og engagement være med til at opretholde vores høje serviceniveau og på den måde bidrage til FROM Grafisk’s fortsatte vækst.

Hvem er vi?

FROM Grafisk er et trykkeri i Kolding, som tilbyder alt inden for trykkeribranchen lige fra offsettryk, digitaltryk, bogbinderi til storformatprint. Virksomheden tager særligt hensyn til miljøet og er Svanemærket, FSC® certificeret og bruger klimakompenseret papir.

Vi er et team på 20 medarbejdere, som tilsammen har mange års erfaring inden for branchen. Omgangstonen er uformel, direkte og humoristisk. Arbejdstempoet og moralen er høj, og vi har altid travlt i produktionen. Blandt vores engagerede medarbejderne finder du folk, der mestrer deres håndværk til fingerspidserne. Vi har både uddannede trykkere, printoperatører og grafiske designere samt marketing- og kontorpersonale, der altid yder en super kundeservice til de kunder, der lægger vejen forbi vores kontor.

From Grafisk løser både store og mindre opgaver med samme ildhu og professionelle tilgang, uanset opgavens størrelse. Produkterne spænder vidt lige fra trykte marketingmaterialer til reklamebannere i storformat. Og vi har nu så travlt, at vi har behov for en fast nattrykker.

Hvem er du?

Vi lægger vægt på følgende faglige og personlige kvalifikationer:

  • Du er uddannet trykker og du har en solid erfaring i jobbet, gerne med erfaring i betjening af Komori trykmaskine.
  • Du har ordenssans og er kvalitetsminded.
  • Du har en god teknisk forståelse for maskinerne du arbejder med.
  • Du er mødestabil.
  • Du er en natteravn, og det er vigtigt, at du arbejder godt på egen hånd.

Og endelig, så er det en fordel, hvis du har truckcertifikat, men det er ikke et krav. Til gengæld er det vigtigt for os, at du sikrer en høj kvalitet på alle de opgaver, som du har igennem maskinerne. På den måde er du også med til at sikre at vores løfte om at ”Vi holder, hvad vi lover” efterleves.

Som person er du konstruktiv og du evner at kommunikere med alle i organisationen på en let forståelig måde. Du er resultatorienteret og besidder et imødekommende væsen.

Du tilbydes

Vi tilbyder dig en fast fuldtidsstilling som nattrykker, hvor der er mange både brede og forskelligartede opgaver. Ansættelsesforhold og løn, der modsvarer de opstillede krav og dine kvalifikationer.

Ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Tommy Sørensen på mobil +45 25 33 38 22.
Ansøgning og cv mailes til ts@from-grafisk.dk, mrk.: "Nattrykker". Stillingen ønskes besat snarest muligt, og samtaler vil blive afholdt løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede nu.

Læs mere om holdet bag From Grafisk og vores produkter på www.from-grafisk.dk